Ali Ece'nin değerlendirmesi şu şekilde: 

"Süleyman Seba kasada 5 milyon dolar bıraktı. 5 milyon dolar nakit sadece. Artı o zaman 45 milyon dolara denk tesis, faaliyet geliri var. Kefen parası denir ona. Nerede abi hani? Hani adama parasını veriyordunuz gidiyordu? Yıllardır divan kurulunda  kimse hiç mi bir şey yapmadı? Yıldırım Demirören bir şey yapmadı, peki. Fikret Orman da yapmadı, peki. Ahmet Nur Çebi de yapmadı. Hasan Arat da yapmadı. Öyle mi? Hepsi birbiriyle ilgili yapıldığına dair bir şey söylüyor. Nedense divan kurulunda bu hiç konuşulmuyor. 

Beşiktaş yöneticisi sokağın ortasında, balıkçıda suikastle öldürülüyor. Divan kurulundan çıt yok. Nasıl bir divan kuruluymuş bu? Biz gençmişiz anlamazmışız. Biz dürüstüz, bizim bir çıkarımız yok. Beka meka diye diye yediniz bitirdiniz. Hani Süleyman Abiye parayı veriyordunuz Fenerbahçe'ye gidecekti. Hani nerede? Bu borç ne o zaman. 

Tevfik Yamantürk; bir adama o şekilde küfür edemezsin. İki üstüne saldırtamazsın. Hırsız olduğunu düşünüyorsan yarın sabah Hasan Arat'ın hırsızlıkla itham ettiğin her şeyin belgelerini toplayıp divan kurulu başkanı olarak ver. Sonra divan kurulu başkanlığından adama küfür ettiğin, saldırdığın için istifa et. Lafının arkasındaysan, hırsız olduğunu düşünüyorsan yargıya bunu taşımalısın. 

duhuliye.com

Hbr1903

HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..