A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun olası istifasına ilişkin soruya yanıt verdi.
A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, İtalya karşılaşması öncesinde SKY Italia'ya açıklamalarda bulundu.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı'nın olası istifası durumunda nasıl bir değerlendirme yapacağı sorulan İtalyan teknik adam, federasyonun iç dinamiklerini bilmediğini söyledi.
"FEDERASYONUN İÇ DİNAMİKLERİNİ BİLMİYORUM"
Motivasyonunun yüksek olduğunu vurgulayan Montella, "Federasyonun iç dinamiklerini bilmiyorum. Motivasyonum yüksek. Bu organizasyona benim yönetimimde geldiğimiz için, tırnak içinde söylüyorum, burada olmanın tadını çıkarıyorum. Futbolculara teşekkür ediyorum. Bu bizim için bir deneyim ve İtalya maçı için motivasyonum çok yüksek." ifadelerini kullandı.
duhuliye.com
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (14)
Mancini den ders al monti,, Italiano dan ders al monti onlar senın gıbı yapmadılar yapmazlar italya maçı senın çöküşün oldu yıne bır İtalya maçı gidişin ılacak artık ötesi çıkmaz sokak duvarı aşqmazsın yol bitti ya denıze atlayacan ya duvara toslayacan ya arabadan inip defolup gıdecen
1 villa buna versin, sonra ikisi beraber gitsin. tazminatı hacı villası olsun.
Ya birisi bu adama anlatsın kontenjan artmasa Dünya kupsına gidemezdik gittik ilk elenen takım olduk 6 maçta 5 yenilgi digeridenkonple yedek Amerika maçı
BU ÜLKE FUTBOL BİLGİSİ OLMAYANLAR FUTBOL YÖNETİLDİĞİ BİR ÜLKE OLMUŞ YILLARDIR BÖYLEYDİ BÖYLEDE OLMAYA DEVAM EDECEK,ADAM RESMEN DALGA GEÇİYOR ÜLKEMLE,VAY BE NE HALLERE DÜŞTÜ FUTBOL KEYFİNİ ÇIKARTIYORMUŞ ADAM
Tadını çıkarıyormuş beyefendi nasılsa kovulunca ömrünün sonuna kadar yetecek parası olacak
İtalyan yüzsüzlüğüde bu şekilde oluyormuş demek ki; hangi motivasyondan bahsediyor acaba, işi gücü tazminat belli oluyor.
Yerliler para almadan gitmezken montella niye para bıraksın. Parasının ergen ibodan tahsil edilip gönderilmesi lazım.
Utanmaza bak. Pişkin pişkin açıklamalar yapıyor.
Her gelen bir tezgah kuruyor. 'Sulalece yemleniyorlar. MHK baskani kendiliginden gitti mi? Bunlarin da mahkeme yoluyla gitmeleri muhtemel.
Artık dalga geçtiğini düşünüyorum bu adamın
Keyfini çıkarıyormuş, iki maçtır fark yemenin tadı nasıl acaba, Dünya Kupası’nda turnuvadan elenen ikinci takım olmuşsun ve Uluslar Ligi’nde üçte sıfır çekmişsin, İtalya da tekrar koyar geçer dörtte sıfır olur, utanmazlık böyle bir şey olsa gerek, bu seviyelerin hocası değil Montella, çoktan gönderilmesi gerekirdi hatta böyle bir kontratla hiç getirilmemesi gerekirdi, suçu Montella’da değil onu oraya getirip göndermeyenlerde aramak gerekir. Keyfini çıkarıyormuş, bu nasıl bir bakış açışı!
Adamın Dünya s...."de değil hala kendi yönetiminde buraya gelmiş olmanın tadını çıkarıyormuş. Cidden bu adamda dınuntqm olarak koyamadığım psikolojik bir sorun var. Hacı Montakla biz de dşyoruz ki senin vşzyonun, bilgin becerin bilmem neyin bu kadar B Liginden A Ligine çıkaracak kadar o da sen olmasan da bu takım zaten çıkardı. Bumdan sonrası sen de yok, sen de kabahatler yok, çünkü seni görevlendirenlerin böyle bir vizyonu, teknik bilgisi olmadığı için senin yetersiz olduğunu göremiyorlar. Sen artık paşa paşa fazla can sıkmadan ayrıl git bence, çünkü senin keyif aldığın bu maplubiyetler ülkeyi delirtiyor Hadi piano piano vai!