Fatih Doğan:

İmmobile bir dünya yıldızıydı. Golcü ve İtalta'da gol kralı olmuş bir oyuncuydu ama bence motivasyon sorununu üst düzeyde yaşıyor. Göçebe hayatı yaşayarak bir yere ait hissedemezsiniz. Bence Beşiktaş'ta aidiyet sorunu yaşıyor. 

Medyada İmmobile'nin eşinin bir gidip bir geldiği söyleniyor ve İmmobile'de gideceğim kafasıyla bakıyor. Türkiye'de uzun vadeli planlarının olduğunu düşünmüyorum. O yüzden sezon sonuna kalmadan bu ayrılığın gerçekleşeceğini düşünüyorum. Devre arasında bir teklif almıştı sanırım İtalya'dan gelen teklifler kafasını karıştırdı. Beşiktaş'ta 6 milyon Euro maaşı ve 2 milyon Euro'da bonservisi var. Umarım Beşiktaş bonservisi de kurtararak bu transferden çıkar. 

Beşiktaş'ın İmmobile yerine daha hırslı arzulu bir forvetle devam etmesi gerekiyor.

Zaman zaman Solskjaer'i ben de eleştiriyorum. Yaptığı değişiklikler, aldığı kararlar, hakem konusuyla ilgili ve saha dışı olaylara bu kadar kayıtsız kalması belki de idealize edilmiş bir durum ama Türkiye gerçekleriyle bağdaşan bir durum değil. Bunlardan dolayı biraz daha sert, agresif olması gerektiğini düşünüyorum. Ama diğer taraftanda hocaya şöyle hak veriyorum; kulübeye dönüyor ve elinde hamle yapabilecek bir oyuncu yok. Beşiktaş'ta sonradan oyuna girip maç kazandıracak adam yok. O yüzden Solskjaer'e yapılacak eleştirilerin biraz ağır olduğunu düşünüyorum ve yeni dönemde güçlendirilmiş bir kadroyla iyi bir kamp döneminin ardından Solskjaer'in yapacaklarını beklemeyi izlemeyi daha doğru görüyorum. Beşiktaş artık ilk hatada faturayı hocaya kesmekten vazgeçmeli. Bu komplike bir süreç o yüzden Solskjaer'le yeni dönemde de devam edilmesi gerekir. En azından kamp ve transfer dönemi geçirildikten sonra Ocak ayına varacak süreç hem Serdal Adalı hemde Solskjaer için başarı kıstası olacaktır.

duhuliye.com

Hbr1903

HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..