Beşiktaş'ın Kasımpaşa ile oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı maç sonrasında Ege Vole YouTube kanalında konuşan Emek Ege, teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer’in doğru kararlar aldığını belirtti. Maçın ardından yaptığı yorumlarda, Ege Solskjaer’in takımdaki oyuncu değişiklikleri ve taktiksel hamlelerini övdü.

Emek Ege şu ifadeleri kullandı:

"Şimdi şu romantizme girmeyeceğim, bu beraberlik, galibiyet gibi falan demeyeceğim ama bu beraberlik, duyguları onarması açısından beraberlikten biraz daha fazlası. Göztepe elenişini telafi edemezsin ama önümüzde gitmemiz gereken de 2 aylık bir süreç var.

Bugün Kasımpaşa'da stada çok az Beşiktaş taraftarı gelmişti. Devre arasında burada konuşurken, 'Ne yapacak hoca, ne yapacak hoca?' Yedeklere bakıyorsun, yapacak o kadar çok şey var, bir yandan da aslında yapacak hiçbir şey yok gibi. Sonuç olarak tahmin etmediğimiz bir şey oldu: İki bek oyuncusunu birden stoper yaptı ve üçlüye döndü.

Şimdi bu kadar çok bilinmeyenli denklem olduğunda bu işin içinden çıkmak zordur. Doğru kararları verdi, doğru kararları verirken maçın devamında da doğru hamleleri yaptı. Bugün forvet hattı Mustafa Erhan Hekimoğlu girdi, ileri uçtaydı. Daha sonra Arroyo girdi, sağa geçti, sola geçti... İki forvet; Rashica, Rafa Silva bunlar hep işlenmiş ve düşünülerek, sürekli aksiyon alarak verilen kararlar. Saha içerisinde takımını kadere bırakmadı. Ole Gunnar Solskjaer bir şeyler yapmaya çalıştı."

duhuliye.com

Hbr1903

HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..